The Website Story

Grafischdesign en WebdesignThe Website Story

Stefan Hamelberg is freelance grafisch vormgever voor zelfstandig ondernemers, kleine organisaties, muziekensembles en andere kunstdisciplines. Hij ontwerpt en maakt websites die geschikt zijn voor ieder beeldformaat. Zo kunnen uw bezoekers uw website bekijken op alle smartphones, tablets en pc’s. Daarnaast ontwerpt hij promotiemateriaal: huisstijl, logo, typografie, en drukwerk zoals brochures, flyers en visitekaartjes.

Webdesign en grafische vormgeving

Uw wensen worden uitgebreid geinventariseerd. Vervolgens maak ik een origineel ontwerp, waarbij we voortdurend contact houden en bijstellen. Hierbij wordt steeds gezocht naar een uitstekende balans tussen functionaliteit en vormgeving met aandacht voor detail. Het resultaat straalt uw persoonlijkheid uit en bereikt de gewenste doelgroep. Graag nodig ik u uit mijn portfolio te bekijken. U kunt geheel vrijblijvend vragen om een offerte.

Achtergrond

The Website Story is gevestigd in Amsterdam. Stefan Hamelberg volgde de Rijksacademie van Beeldende Kunsten Amsterdam. Hij liep stage bij N.A.P. maatschap voor ontwerp en communicatie en heeft zich bekwaamd als veelzijdig vormgever.

Daarnaast voltooide hij het Conservatorium Groningen en is hij werkzaam als cellist.


Top